Hrvatski | English | Français | Deutsch | Italiano | Español

Proizvodi

MOVEX BOX pocinčani kontejneri tvornički se isporučuju sklopljeni u tzv. sendviču deb. 380 mm ili po želji korisnika, uz dodatnu naknadu, mogu biti isporučeni kao već montirani objekti, spremni za korištenje.

Konstrukcija je izrađena od pocinčanog profila debljine 2,00 mm, a ispuna je izrađena od valovitog pocinčanog lima debljine 0,75 mm sa utorima od 40 mm. Pod je izrađen od obrađenih dasaka debljine 35mm, pričvršćen na metalnu pocinčanu konstrukciju. Ulazna vrata su dvokrilna, korisne dimenzije 1930x1930 mm, kompletirana sa okovom, bravom i kvakom. Kutni elementi, spojnice, izrađeni su sa otvorima radi lakšeg podizanja te utovara i istovara na način kranom sa sajlama (min.opterečen pod) ili viličarom (3.000 kg).

Analizirajući potrebe tržišta, tvrtka MOVEX uvela je jedinstvenu uslugu i proizvode za uništavanje dokumenata i materijala. 

Specijalizirani smo u pružanju usluge uništavanja materijala koji omogućuje poslovnim subjektima da u svako doba i u skladu s najvišim sigurnosnim standardima, brzo i jednostavno unište povjerljive poslovne materijale tvrtke, klijenata i zaposlenika.

MOVEX high-capacity uništavač je opremljen jedinstvenom tehnologijom s turbina generatorom visokog protoka tlaka zraka i setovima high-speed rotirajućih noževa koji čineći rotaciju strujanja zraka, isjeckane čestice dokumentacije, centrifugalnom silom i zračnim strujanjem, odlaže se u kompaktor (dodatna opcija) koji zbija i smanjuje njihov volumen.

Tvrtka C.L.M. vodeći je europski proizvođač aluminijskih rampi za utovar i istovar strojeva, te mostova za prelaz pješaka i manjih strojeva.

Ovisno o stroju, moguće je odabrati odgovarajući tip rampe, nosivosti do 28.560 kg/paru i duljine do 5,00 m.

Francuska tvrtka Remorques GOURDON, jedan je od vodečih europskih proizvođača otvorenih građevinskih prikolica ukupne nosivosti do 20 tona i poljoprivrednih prikolica.

Prikolice GOURDON poznate su po rubosnosti, kvaliteti i trajnosti. Sve prikolice izrađene su od strane robota i pod rigoroznom su kontrolom u svim fazama proizvodnje.

Tvrtka HIT HOHMAN S.R.O iz Češke osnovana je 1990. godine i prerasla je u jednu od vodečih europskih tvrtki u proizvodnji i distribuciji signalne opreme i signalnih prikolica.

HIT HOFMAN surađuje sa svim relevantnim europskim tijelima za razvoj i sigurnost prometa što je rezultiralo visoko kvalitetnim proizvodima koje su prepoznali kupci u večini eropskih zemalja kao što su: Belgija, Francuska, Njemačka, Austrija, Mađarska, Poljska Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Hrvatska.

Koncepcija tvrtke Müller-Mitteltal oduvijek je bila ta da se za zahtjeve prijevoza pronađu individualna rješenja: već više od 70 godina mi smo pouzdani partner građevinske industrije, prometa i gospodarstva električne energije, komunalnih, poduzeća, poduzeća za zbrinjavanje otpada i poduzeća za reciklažu te špedicija.

Vodeći svjetski proizvođač strojeva na daljinsko upravljanje čija je namjena rad u opasnim i teškim uvjetima.

Više od 20 godina iskustva i dokazane kvalitete uz respektabilnu referentnu listu, svrstavaju TOPTEC strojeve u sam svjetski vrh nove klase strojeva za rušenje.

Penta-Moter proizvodi najbolji, patentirani samoutovarivač i mini transporter na svjetskom tržištu poznat pod radnim nazivom JOLLY 20PK.

Zbog svojih dimenzija i manevarskih sposobnosti u mogučnosti je prolaziti kroz vrata, prelaziti najteže prepreke, te se penjati i spuštati stepenicama. Sve te karakteristike čine ga nezamjenjivim za rad unutar objekta, na adaptacijama zatvorenih prostora te za rad na nepristupačnim terenima.