Hrvatski | English | Français | Deutsch | Italiano | Español

Višenamjenski high-capacity uništavač dokumentacije + kompaktor

Analizirajući potrebe tržišta, tvrtka MOVEX uvela je jedinstvenu uslugu i proizvode za uništavanje dokumenata i materijala.

Specijalizirani smo u pružanju usluge uništavanja materijala koji omogućuje poslovnim subjektima da u svako doba i u skladu s najvišim sigurnosnim standardima, brzo i jednostavno unište povjerljive poslovne materijale tvrtke, klijenata i zaposlenika.

Nudimo Vam najmodernije strojeve velikog kapaciteta sa naprednom tehnologijom za jednostavno i sigurno uništavanje papirnatih dokumenata, CDa/DVDa, disketa, plastične i aluminijske ambalaže i sl.

Strojevi koje tvrtka MOVEX d.o.o. zastupa i prodaje, koriste mnoge vlade, ministarstva i banke širom svijeta, a posebno ističemo da su proizvodi koje Vam nudimo, proizvedeni u skladu sa najvišim svjetskim standardima o uništavanju materijala.

S obzirom da naši proizvodi posjeduju najvišu razinu sigurnosti 005 i 006, a prema standardima koje izdaje Agencija za nacionalnu sigurnost NSA/CSS specifikacija 02-02 i specifikacija 04-02. iste koristi i NATO vojni savez.

Bez obzira na povećanu upotrebu tehnologije i računala za razmjenu informacija, rizik da tiskane informacije dođu u pogrešne ruke ostaje stalna prijetnja.

Datoteke se mogu razmjenjivati elektronski, ali printani primjerci još su standard u poslovnoj komunikaciji i informacije koje oni sadrže često je lakše dobiti nego informacije koje su spremljene u računalu.

Kroz naš siguran proces uništavanja na način cross-cut sjeckanjem, omogućavamo Vam sigurno uništavanje povjerljivih dokumenata.

Potpuna i trajna zaštita i sigurnost Vašeg materijala, završava trenutkom njegovog uništenja.

Ovisno o Vašim željama, svoje dokumente možete uništiti kupnjom nekih od specijalnih aparata te uskoro najmom i pozivom mobilnom servisu.

Koje god rješenje odaberete, garantiramo da će Vaši povjerljivi materijali biti uništeni do nemogućnosti ponovnog sastavljanja, a sukladno najvišim sigurnosnim standardima.

Uništavanje dokumenata i materijala nije samo u skladu sa propisima, nego je i potreba kojom štitite svoje poslovanje i svoje klijente.

U mogućnosti smo ponuditi Vam i uređaje manjih dimenzija i kapaciteta, a da još uvijek zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde uništavanja Vaših dokumenata.

Za sva dodatna pitanja ili informacije slobodno nas kontaktirajte.

Specifikacija proizvoda

Uništavač dokumentacije
Otvor veličine (šxv): 325x220 mm.
Sigurnosne razine: Razina 006 (najviša), Razina 005, Razina 004, Razina 003, Razina 002.
Dodatne sigurnosne razine dostupni su kroz Special Application Program
Kapacitet listova: do 500 listova odjedanput
CD-ROM / DVD kapacitet: 15.000 kom. istovremeno
Floppy-disk kapacitet: 7.000 kom. / sat
Kreditne kartice kapacitet: 45.000 kom. / sat
Materijal koji se uništava: Papir, CD, DVD, diskete, kreditne kartice, karton, kartonske kutije,
plastične boce, aluminijske limenke
Izlaz sjeckanog materijala: od 80 do 420 kg / sat (teoretski izlaz)
Sjeckani sustav: turbina + high speed rotirajući noževi
24/24 sat kontinuirani učinak motora: bez pregrijavanja, bez određenog
radnog ciklusa
EFF 1 visoka učinkovitost motora: može uštedjeti i do € 200,00
električne energije godišnje
Motor sa toplinskom zaštitom: da
Vreća za smeće zapremine: 400 litara
Razina buke: 75 / 85 dB. Buka ovisi o lokalnom naponu
Napon: 380/400 V - 3 faze + neutralni
(mogućnost isporuke sa posebnim naponom prema zahtjev kupca)
Snaga: 6,0 kW / 8 ks, EFF 1 visoka učinkovitost motora
Kontrolna ploča: Brojilo utovara smješteno u centru upravljačke ploče za mjerenje stvarnog
opterećenja na turbini i na rotirajućim noževima te pokazuje
upravitelju dostupnost shredding kapaciteta u bilo koje vrijeme
intenzivnog i kontinuiranog shredding rada, za potpuni izlaz i snagu
Start / Stop: Ručni start / automatski stop sa Stand-by funkcijom
Vrećica puna stop: automatski sa svjetlosnim signalom
Dimenzije (ŠxDxV): 80x212x210 cm.
Težina: 220 Kg.
Pribor: 400 litara plastična vrećica za otpad (10 kom.) Kod 51,221,
filter vrećice (10 kom.) Kod 51,225
Screen Level 002: kod 51,205
Screen Level 003: kod 51,204
Screen Level 004: kod 51,203
Screen Level 005: kod 51,202
Screen Level 006: kod 51,201

Dodatna oprema - Kompaktor

Dodatna oprema dizajnirana je za rad s višenamjenskim high capacity uništavačem u cilju smanjenja volumena isjeckog papira za 4 do 5 puta, a kako bi se smanjio prostor za odlaganje.

Kod rezanja drugih materijala, jednostavno se ukloni RHE kompaktor te koriste standardne vrećice za odlaganje.

Jednostavan za instalaciju i rad, kompaktor će raditi s bilo kojom razinom sigurnosti sita. Zbijen i isjeckan papir može se prikupljati u bilo koju vrstu spremnika ili u plastične vrećice za otpad.

Kompaktor
Napon: 380/400 V - 3 faze + neutralni
Snaga: 2,2 kW.
Dimenzije (šxdxv): 110x60x148 cm.
Težina: 190 Kg.
Dodatna oprema: plastični vrećice za otpad

Galerija fotografija

MOVEX višenamjenski uništavač dokumentacije

MOVEX višenamjenski uništavač dokumentacije, dizajniran je za uništavanje velikih količina materijala (teoretski, izlaz do 420 kg/sat), papir (500 listova odjedanput), kreditne kartice (45.000/sat), CD/DVD (15.000/sat), floppy-diskovi (7.000/sat), karton, kartonske kutije, aluminijske limenke i plastične boce.

Sigurnosna razina ovisi o veličini isjeckanog materijala, a može biti odabrana kod narudžbe stroja. Odabir između 5 različitih dostupnih razina sigurnosti, moguće je i naknadno promjeniti nakon instalacije uređaja s jednostavnom operacijom za prilagođavanje na bilo koju veličinu sjeckanja, ovisno o potrebi. Kapacitet uništavanja je do 500 listova odjedanput i ostaje nepromijenjeno sa bilo kojom razinom sigurnosti instaliranom u stroju.

Za rad stroja potrebno je pritisniti gumb Start, ubaciti željeni materijal u veliki ulazni otvor i višenamjenski uništavač će automatski isti uništiti i otići u stand-by mode kada uništavanje završi. Nije potrebno uljenje reznih noževa, nema podmazivanja, jednostavno se koristi bez posebnog održavanja.

MOVEX high-capacity uništavač je opremljen jedinstvenom tehnologijom s turbina generatorom visokog protoka tlaka zraka i setovima high-speed rotirajućih noževa koji čineći rotaciju strujanja zraka, isjeckane čestice dokumentacije, centrifugalnom silom i zračnim strujanjem, odlaže se u kompaktor (dodatna opcija) koji zbija i smanjuje njihov volumen.

MOVEX aparat je opremljen integriranim vakum sustavom posebno dizajniranim kako bi osigurao čisti okoliš bez prašine dobivene od uništenog materijala. Izrađen je s dvostrukom izolacijom komore za sjeckanje i specijalnim plastičnim vanjskim ograđenim prostorom za rad sa niskom razinom buke. Ne zahtijeva nikakvo podmazivanje reznih noževa niti posebno održavanje te ga čini jednostavnim za korištenje od strane svakog djelatnika u uredu.

Višenamjenski high-capacity uništavač je proizveden u skladu sa standardima o uništavanju materijala, ASIO - Australian Security Intelligence Organisation - T4 zaštitna sigurnost. Sigurnost uništavanja na razini 005 je odobren od strane NATO-a. Razina sigurnosti 006 zadovoljava najnovije standarde uništavanja koje izdaje Agencija za nacionalnu sigurnost: NSA / CSS Specifikacija 02-02 za uništavanje papira i NSA / CSS Specifikacija 04-02 za uništenja optičkih medija.